Information om

SOCIALGAMING

Hos Ringsted eSport

Et fantastisk sted hvor der

skabesvenskaber

sammen med andre der deler dine interesser.

Hvad er Social Gaming?

Konceptet "Social Gaming" er et relativt nyt og ikke  et eksakt defineret område indenfor gaming og eSport. Eksempelvis kan betegnelsen for en "Social Gamer", ganske enkelt være det at, spille online med en gruppe af sine venner, hvilket oftest kan være alle typer af spil og ikke nødvendigvis de meget konkurrencepræget spil som CS:GO og Fortnite m.v. 

Ringsted eSport's vision om

Når vi snakker om "Social Gaming" hos Ringsted eSport, så er vores helt klare ønske at, få de unge mennesker ud af deres værelser og mødes med en masse andre, der deler deres interesse for spil, computere, PS4, XBOX og mobilspil osv.

Som noget helt unikt, danner vores faciliteter i Tinggade, nogen helt specielle rammer for den type møde blandt de unge. Vi har siden uge 26, 2020 afviklet vores version af "Social Gaming", hvilket har betydet at, mange nye venskaber er blevet skabt på tværs af knap 70 børn og unge, der er mødt op. Vi har set de unge, lærer af hinanden, vist hinanden nye ting inden for deres foretrukne spil, der er blevet plads til længere perioder med fysisk aktivitet og ikke mindst oplever vi i høj grad, en accept og rummelighed blandt de unge.

Dette er noget af det som vi, hos Ringsted eSport fortsat vil arbejde på at udvikle, da det er enormt tydeligt at se den positive udvikling der sker igennem Social Gaming og ikke mindst eSport som konkurrencesport.

sg.jpg

Aktiviteter

Hvad laver du, eller dit barn når der deltages i "Social Gaming"?
Det kan være nærliggende at tro, at det endnu engang, handler om at sidde klistret foran en skærm, i 2, 3 eller 4 timer i træk, dette er dog langt fra tilfældet hos Ringsted eSport.

Nedenfor kan du se, hvad et medlem i gennemsnit lave hos os, i løbet af en dag.

Gaming (Fortnite, Minecraft, Roblox, mv.)
0%
Afslapning (Youtube, Twitch og div. andet stream)
0%
Bordfodbold, løb og leg
0%
Snak om spil (medlemmer, trænere og frivillige)
0%
Konsolområdet (PS4 og XBOX)
0%

Meget af tiden går med at snakke og have det sjovt sammen - det skaber venskaber!

Andreas Andersen Formand

    KONTAKTINFORMATION

    Har du spørgsmål omkring Social Gaming, er du velkommen til at kontakte vores os på:
    Email: [email protected]
    Tlf: 42 48 13 37