Om

RINGSTEDESPORT

Foreningen

En eSport forening drevet af

ambitiøsepersoner

til glæde for børn og unge, med fokus på det sociale.

Om Ringsted eSport

Baggrunden

eSport har teknisk set eksisteret siden vi i tidernes morgen fik kendskab til computer,- og videospil. Den gang har det dog primært været venner der har måske har siddet og spillet hver deres spil, og haft små interne konkurrencer om hvem der kunne slå en highscore.

Dette fænomen må vi dog erkende er eksploderet de seneste par år hvor eSport er en industri i rivende udvikling, og interessen har massiv tilstedeværelse hos børn, unge, 30+ samt den etablerede sportsverden, og mange virksomheder følger trop.

Derfor handler det i stor grad om at arbejde med denne “nye” sport på en konstruktiv og fornuftig måde, både for komme de fordomme til livs der er omkring “gamere” der bare sidder på deres værelse, spiser chips og drikker cola flere timer i stræk, – virkeligheden er idag en helt anden.

Foreningens formål er at give alle et godt udgangspunkt for at komme i gang med at spille computerspil under anstændige og professionelle forhold.
Alle er velkommen, om det er på et hygge-plan eller hvis man har et ønske om at spille på seriøse teams der deltager i de hundredevis af turneringer der bliver afholdt i hele landet, så er vi et rigtig godt sted der kan tilbyde gode oplevelser samt et godt fælleskab med en masse andre entusiaster der er og bliver en del af vores forening.

For os er gaming en hobby og interesse i samme stil som f.eks. fodbold, og ønsker derfor også at behandle eSport på samme betingelser.

Lokalet.jpg
today-scaled.jpg