TID TIL NÆSTE LAN

2020/10/09 19:00:00

CORONA INFORMATION

Pga. Corona, vil overnatning ikke være en mulighed under dette lan. Derfor skal børnene hjem og sove om natten. Foreningen lukker klokken 01:00 hver nat, og vil åbne igen klokken 09:00.
Fredag kl. 19:00 - 01:00
Lørdag kl. 10:00 - 01:00
Søndag kl. 10:00 - 15:00

FAQ

Hvad er et LAN party?

Et LAN party (også kaldet Net-party eller bare LAN) er en begivenhed hvor deltagerne medbringer deres egne computere som kobles sammen i et netværk, hovedsageligt for at spille med eller mod andre deltagere.
Et LAN party kan findes i mange størrelser med varierende indhold, bl.a. i forhold til hvilke spil der afvikles.
LAN parties starter ofte om aftenen, og forløber som regel over et par dage i forbindelse med weekend og/eller helligdage.
Det sker ofte ved et LAN party at nogle vælger at spille til langt ud på natten.

Hvad kan vi forvente af et LAN party?

Hos Ringsted eSport stiller vi frivillige til rådighed, således at alt er under opsyn fra start til slut.
Indtil slut september måned vil vi afholde 2-3 månedlige LAN parties, således vi kan lære vores medlemmer samt potentielle medlemmer at kende.
Vi kalder dette for “fase 1” hvori vi løbende trækker medlemmer til interview og får forventningsafstemt, hvad netop dine mål og krav til et hold samt træning er.
I denne fase begynder vi at lede efter matchende spillere, således et hold kan dannes – samt en eller flere trænere kan tilknyttes.
Det er vigtigt for os som forening, at vore medlemmer har det godt. Derfor ønsker vi en tæt dialog med forældre og/eller værge.

Til vores LAN parties vil vores frivillige trænere samt bestyrelse gå rundt og snakke med deltagerne. Vi vil så vidt det er muligt engagere deltagerne til at spille på kryds og tværs af vennekredse. Det er derfor vigtigt at vi får det sociale aspekt med ind i LAN parties – Det kan f.eks. resultere i sjove kampe hvorpå den enkelte deltager bliver sammensat med en ny potentiel kammerat.

LAN party? Det lyder usundt

Korrekt, et ganske almindeligt LAN party indeholder alle de søde sager..
Vi fjerner ikke hyggen, samt muligheden for deltagere kan købe sødt hos os.
Til gengæld lytter vi til forældrenes krav. Hvis dit barn f.eks ikke må drikke energidrik – Så skal vi nok afvise ønsket i kiosken.
Det er derfor vigtigt, at du som forældre fortæller os hvad dit barn må og ikke må under begivenheden.

Må jeg kun tage en computer med?

Til LANs er det fuldstændig underordnet hvad du bringer med – så længe du hygger dig! Vi har ofte oplevet at folk tager deres Playstation eller Xbox med. Du kan derfor frit medbringe den konsol som du ønsker at spille på.

Hvor meget plads har jeg?

Hvis vores lokaler er fyldt til randen, vil din plads være begrænset til 80 cm.
80 cm. er den helt normale standard til LAN events, og svarer til et halvt bord.

Må jeg medbringe slik, og sodavand?

Vores LANs er defineret efter markedsvilkår, og du kan derfor medbringe sodavand og chips, i passende mængder. Du skal dog huske at Ringsted eSport er en forening som forsøger at være her i mange år – en sådan eksistens kræver penge. mange penge. Vi vil derfor gerne opfordre på det kraftigste, at man køber drikkevarer, slik, chips mm. i baren, som er døgnbemandet.

HUSKE LISTE

KØB BILLET

  • Sovepose + liggeunderlag

  • Internet kabel (3 m)

  • Headset

  • Mus

  • Strømkabel

  • Tastatur

  • Tandbørste + tandpasta

  • Penge til kiosken

  • Computer

  • Godt humør

Slip for at have kontanter med til LAN.

Husk når du køber billet så kan du vælge at indsætte penge direkte på kiosk kontoen, så slipper du eller dit barn for at have kontanter med til kiosken.

Kom med til vores 24 timers LAN for voksne!

Dette LAN henvender sig til medlemmers forældre og andre interesserede voksne som gerne vil spille computer. Vi spiller både nye spil og gamle klassikere. Kom og vær med!