Uncategorized

Blot en uge efter foreningens åbningsdag afholdte Ringsted eSport deres første succesfulde LAN-event – en weekend der bød på gaming, hygge og venskab

Fredag den 16. August kunne Ringsted eSport byde de mange gæster og interesserede velkommen til foreningens første LAN-weekend. Og det tog ikke lang tid fra de første gæster trådte ind i lokalerne, til en weekend med gaming var kommet godt fra havn.

LAN-weekenden blev vel modtaget af de knap 40 ivrige deltagere der så frem til at indvige Ringsted eSports første event.

Kl. 20:00 blev gamerne imødekommet af bestyrelsesmedlemmerne samt de frivillige der havde klargjort computere, borde, stole og netværk. Og så var det ellers med at komme i gang med spillene – alt fra Fortnite, OverWatch og Counter Strike mm. til foreningens bordfodboldbord der flittigt blev benyttet når øjnene trængte til en pause fra skærmen og benene skulle strækkes.

Venskab igennem skærmen

Et af hovedmålene ved Ringsted eSport har siden dag 1 været at skabe venskaber og sammenhold gennem eSport. Foreningen prioriterer kammeratskab og bekendskab mellem gamerne, samt den bedst mulige LAN-oplevelse der kan forestilles. Vores første arrangement blev vel mødt af de knap 40 deltagere der nød vores, og ikke mindst hinandens selskab.

“Vi har et forholdsvis avanceret og gennemført setup ift. infrastrukturen, da hele oplevelsen af at være til LAN betyder noget.”

— Phillip Hjort Nielsen, næstformand i Ringsted eSport

Mad, hvile – og masser af sjov

Weekenden fløj afsted for de fremmødte, og alle deltagende glemte fuldstændig tid og sted. Når sulten trængte på, kunne gamerne forsyne sig selv med snacks, energidrik og sodavand i kiosken, og samtidig blev der lanceret gamer-venlig mad i form af sandwiches, salater samt morgenmad. Derudover blev foreningens soverum også frit benyttet når det var tid til at afkoble og genoplade batterierne. Alt var tilrettelagt for deltagerne. De skulle blot sørge for at medbringe computer, toiletgrej – og det gode humør.

Weekendens resultat

Ved weekendens ende kunne udmattede men glade og underholdte gamere forlade Ringsted eSport. LAN-eventet gik over alle forventninger som har gjort bestyrelsen både klogere og mere drevet efter at gøre det næste event en endnu større succes. Men indtil da skal der blot lyde en kæmpe tak for alle der deltog samt alle medhjælpende – og så håber vi på at se jer til det næste LAN 🙂