Daniel Duran

Kasserer

Lidt om Daniel

Jeg har spillet video/computerspil siden 1990 ca. Det startede med med Nintendo NES, Amiga 64, Sega Genesis, Gameboy og mange andre. Jeg spillet på de fleste konsoller og har selv ejet Nintendo NES samt Playstation 1-4.

Da jeg også begyndte at spille på computer startede jeg med spil som GTA (Det allerførste), Command & Conquer serien, Wolfenstein, Duke Nukem 3D, Quake m.fl.

Lidt senere blev jeg bidt af CS 1.5 og spillede dette virkelig virkelig meget hjemmefra og på computercafe med vennerne. Det er blevet til utallige nætter gennem tiden.

Vi spillede også en del Age of Empires dengang.

Jeg har derefter spillet CS 1.6 og Source meget, samt battlefield serien.
Jeg spiller nu CS:GO engang imellem.

GTA serien har fanget mig på Playstaion og jeg har spillet dem alle og brugt oceaner af tid på det. Derudover er der blevet spillet rigtig meget Tekken, Fifa, Tony Hawks m.fl. når der skulle kæmpes blandt vennerne.

Jeg har gamet hele mit liv, men er nok lidt old School og har ikke spillet så meget de sidste år pga. familie stiftelse, arbejde mm. Men jeg elsker at spille når jeg har tid til det.

Jeg brænder for gaming, er passioneret omkring det og synes det er utroligt sjovt.

Jeg er også far til 2 børn som jeg er begyndt at spille playstation med, det er sjovt at vise dem vejen ind i spillenes verden.

Jeg er uddannet som Teleinstallationstekniker & Telesystemtekniker og har arbejdet som tekniker i Telebranchen i over 10 år. Jeg har derfor styr på kabeltræk, internet og meget andet.

Min tekniske viden er ret bred og jeg har en god portion erfaring med i kufferten.

Jeg ønsker at Ringsted eSport skal være et fedt sted hvor jeg har lyst til at mine egne børn skal komme. Derfor er det vigtigt for mig at alle kan føle sig trygge og at vores forening er et behageligt sted for alle.

 

 

Gaming Skills

Battlefield 3
Battlefield 4
Counter Strike Source
CS:GO

Kontakt info