Ringsted eSport

SOMMERCAMP

Information & Aktiviteter

Information om camp afholdt

3 - 7august2020

Med fokus på nye venskaber, gaming og fysiske aktiviteter.

Sommercamp hos Ringsted eSport

Fra mandag d. 3 august og frem til fredag d. 7 august afholdte vi vores første camp for 20 fantastiske unge mennesker. 

Selve arrangementet foregik i Ringsted eSports lokaler fra 9:00 til 16:30 hver dag, hvor der i løbet af dagen var planlagt daglige gåture og udendørsaktiviteter. I klubben blev der afholdt forskellige turneringer og quiz-konkurrencer i forskellige spil og emner.

Et par af højdepunkterne var en aktivitet hvor vi allesammen tog en tur til Slagelse og fik mulighed for at afprøve vores teamwork på en lasergame bane, hvor alle var blevet delt op i 4 hold, der kæmpede mod hinanden, derefter var der fri leg i legejunglen for dem der havde lyst til det. ellers så fik de der havde mod på det, en runde mod alle os frivillige der var med. Denne form for aktivitet, kan meget vel blive et tilbagevendende punkt på fremtidige camps hos os.

Et andet øjeblik der skabte stor glæde hos ungerne, var da 2 store danske youtubere, Vercinger og GoldenJ, som en overraskelse dukkede op i klubben og svarede på massere af spørgsmål samt arrangerede en turnering i Fortnite, så alle havde mulighed for at prøve kræfter med de 2 gæster.

Der blev selvfølgelig uddelt lækre præmier efterfølgende og skrevet autografer, samt taget selfies med alle ungerne.