[vc_row type=”vc_default” margin_bottom=”10″ css=”.vc_custom_1476046731265{padding-top: 70px !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-8 vc_col-md-8 vc_col-xs-12″ css=”.vc_custom_1554398718951{padding-bottom: 50px !important;}”][dt_fancy_title title=”Information til medlemmer” title_align=”left” title_size=”h3″ title_color=”accent” separator_color=”accent”][vc_row_inner css=”.vc_custom_1476046389155{margin-bottom: -30px !important;padding-top: 30px !important;}”][vc_column_inner css=”.vc_custom_1554398683384{padding-bottom: 20px !important;}”][ultimate_heading alignment=”left” sub_heading_font_family=”font_family:Abel|font_call:Abel” sub_heading_font_size=”desktop:20px;”]Som medlem af Ringsted eSport prøver vi at kunne tilbyde mulighed for at komme i gang med at dyrke eSport på alle niveauer. Derfor har vi valgt at give dig forskellige muligheder. Sådan kan vi sikre at dig der gerne vil være i en forening og dyrke fællesskabet med andre der deler din interesse for computerspil, samt dig der ønsker at udvikle dig, og med tiden deltage i spændende og udfordrende turneringer mod andre spillere/foreninger både nationalt og internationalt får de bedst tænkelige muligheder for at opnå dine mål.[/ultimate_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-4 vc_col-md-4 vc_col-xs-12″ css=”.vc_custom_1476046411946{padding-bottom: 70px !important;}”][dt_fancy_title title=”Kontakt” title_align=”left” title_size=”h3″ title_color=”accent” separator_color=”accent”][ultimate_heading alignment=”left” sub_heading_font_family=”font_family:Raleway|font_call:Raleway” sub_heading_font_size=”desktop:20px;” sub_heading_margin=”margin-top:30px;”]Har du spørgsmål ift. tilmelding, og måske er i tvivl om hvilket medlemskab du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte os på:

[email protected][/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1554398626879{padding-bottom: 30px !important;border-radius: 1px !important;}”][vc_column][dt_fancy_title title=”Spørgsmål & Svar” title_align=”left” title_size=”h3″ title_color=”accent” separator_color=”accent”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_accordion active_tab=”false” collapsible=”yes” style=”2″][vc_accordion_tab title=”Hvem er Trænerne?”][ultimate_heading alignment=”left” sub_heading_font_family=”font_family:Quicksand|font_call:Quicksand” sub_heading_font_size=”desktop:20px;”]Vores trænere er både dygtige spillere og fantastiske til at motivere og lære fra sig, mange har spillet i flere år og har et indgående kendskab til de forskellige mekanikker der er gældende.Desuden har vores trænere som resten af bestyrelsen/frivillige, børneattest.[/ultimate_heading][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Hvordan foregår træningen?”][ultimate_heading alignment=”left” sub_heading_font_family=”font_family:Quicksand|font_call:Quicksand” sub_heading_font_size=”desktop:20px;”]Trænerne udarbejder en plan der gælder for en sæson (6mdr), hvor der vil indgå elementer som opvarmning, træning i specifikke funktioner alt afhængigt at type spil, ellers så gør vi ligesom en fodboldklub og spiller en masse kampe, vurderer dem, snakker taktik, og tester.

Derudover er der altid løbende indlagt fysisk aktivitet, da en af de fundamentale ting som sportsudøver, er kondition m.v.[/ultimate_heading][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Er eSport virkelig en sport?”][ultimate_heading alignment=”left” sub_heading_font_family=”font_family:Quicksand|font_call:Quicksand” sub_heading_font_size=”desktop:20px;”]eSport er i den grad anerkendt i store dele af verden, og det er meget realistisk at det inden længe vil være en gyldig sport på internationalt plan, alene i Danmark har vi over 650.000 personer der regelmæssigt dyrker dette.[/ultimate_heading][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_accordion active_tab=”false” collapsible=”yes” style=”2″][vc_accordion_tab title=”Hvad hvis jeg ikke kan komme til træning?”][ultimate_heading alignment=”left” sub_heading_font_family=”font_family:Quicksand|font_call:Quicksand” sub_heading_font_size=”desktop:20px;”]Hvis du ikke kan komme til en træning, skal du kontakte din træner hurtigst muligt, du kan enten ringe til foreningen, eller sende en mail til [email protected][/ultimate_heading][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Hvad med forældrene?”][ultimate_heading alignment=”left” sub_heading_font_family=”font_family:Quicksand|font_call:Quicksand” sub_heading_font_size=”desktop:20px;”]Vi ønsker at have rigtig meget fokus på vores medlemmers forældre og vil bidrage med alt den nødvendige viden der er omkring eSport og ikke mindst for at give et indblik i hvad vi arbejder med hos os, derfor holder vi løbende informationsmøder både i fælles forum og individuelt. – Møderne kan handle om alt fra “hjemmeopgaver”, kost, sundhed, kondition, udvikling, sikkerhed på nettet (spil, chat, venner m.v.)[/ultimate_heading][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Kan man få en “prøve“ time inden tilmeldning?”][ultimate_heading alignment=”left” sub_heading_font_family=”font_family:Quicksand|font_call:Quicksand” sub_heading_font_size=”desktop:20px;”]Det er selvfølgelig helt okay at mødes med os, enten fysisk i foreningen og få et par timer til at se om det er noget for dig.
Alternativt er du også meget velkommen til at finde os på Discord, hvor der altid er nogen fra foreningen, der kan svare på dine spørgsmål og evt. hjælpe dig igang med at spille nogen af vores spil.[/ultimate_heading][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_accordion active_tab=”false” collapsible=”yes” style=”2″][vc_accordion_tab title=”Er det ikke bare en netcafé med sodavand og slik?”][ultimate_heading alignment=”left” sub_heading_font_family=”font_family:Quicksand|font_call:Quicksand” sub_heading_font_size=”desktop:20px;”]Nej, det er ikke som i “gamle” dage, hvor det netop var det man forbandt med computerspil. Som landskabet ser ud idag, har mange unge et reelt ønske om at blive professionelle gamere, specielt derfor følger vi det etiske kodeks for esport og er ambitiøse omkring det. Derfor: Nej tak til, alkohol, stoffer og ja tak til, trivsel, kost, bevægelse, personlig og faglig udvikling.[/ultimate_heading][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Jeg spiller allerede på et hold/team?”][ultimate_heading alignment=”left” sub_heading_font_family=”font_family:Quicksand|font_call:Quicksand” sub_heading_font_size=”desktop:20px;”]Perfekt, hvis du allerede spiller fast sammen med et hold, så kan i med fordel melde jer ind i foreningen, der vil blive rig mulighed for at trække på viden fra erfarne trænere der kan hjælpe med at finpudse jeres spil samt være med til at hjælpe jer med jeres udvikling som spillere. Der vil være mulighed for at deltage i en række spændende turneringer/LAN arrangementer, både i og uden for foreningsregí.[/ultimate_heading][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Holder i LAN-events?”][ultimate_heading alignment=”left” sub_heading_font_family=”font_family:Quicksand|font_call:Quicksand” sub_heading_font_size=”desktop:20px;”]Ja, dette var en af foreningens absolutte kerneområder, vi forventer løbende at holde en række LAN-events, det har altid været et stort ønske at skabe nogen ordentlige og spændende LANS, der kan tiltrække en bred vifte af computerspilsentusiaster, fra alle dele af landet og ikke mindst Ringsted.[/ultimate_heading][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1554401547566{padding-top: 35px !important;border-radius: 2px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1554401599752{border-radius: 2px !important;}”][dt_fancy_title title=”Medlemskaber” title_align=”left” title_size=”h3″ title_color=”accent” separator_color=”accent”][vc_column_text]

Passivt medlemskab
200 kr.
LAN medlemskab
800 kr.

I dette medlemskab er der inkluderet:

 • Medlemskab - 6 måneder
 • Adgang til 1 månedligt LAN
 • Reservation af 1 gaming pc - Eget udstyret på også medbringes
Social Gaming Medlemskab
1200 kr.
Til dig der ikke ønsker målrettet træning, men blot søger sociale aktiviteter, nye venner og bekendtskaber. Typisk er dette tilegnet unge imellem 8-11 år, som fortsat ikke ved hvilket spil de vil træne i, og måske har svært ved at bruge 2 timer i det samme spil, sammen med en dedikeret træner. I dette medlemskab er der inkluderet:
  • Medlemskab - 6 måneder
  • 2 Timers ugentligt socialt målrettet gaming
  • Fri leg i klubbens faciliteter
  • Halvpris til LAN entré
  • Halvpris leje af pc til LAN
 
CSGO Medlemskab
1200 kr.

Til dig der ønsker at træne aktivt, mod at hæve dit niveau indenfor dit favoritspil. Med deltagelse på div. træningshold/camps og gerne løbende vil deltage i turneringer indenfor CSGO.

Træningen er dedikeret, målrettet, og kræver barnets fulde fokus i ca. 2 timer.

I dette medlemskab er der inkluderet:
 • Medlemskab - 6 måneder
 • Dedikeret træning af 1 til 2 trænere
 • Fysiske trænings sessioner i klubhuset
 • Halvpris til LAN entré
 • Halvpris leje af pc til LAN
Fortnite Medlemskab
1200 kr.

Til dig der ønsker at træne aktivt, mod at hæve dit niveau indenfor dit favoritspil. Med deltagelse på div. træningshold/camps og gerne løbende vil deltage i turneringer indenfor Fortnite.

Træningen er dedikeret, målrettet, og kræver barnets fulde fokus i ca. 2 timer.

I dette medlemskab er der inkluderet:

  • Medlemskab - 6 måneder
  • Dedikeret træning af 1 til 2 trænere
  • Fysiske trænings sessioner i klubhuset
  • Halvpris til LAN entré
  • Halvpris leje af pc til LAN
 
CSGO Online Medlemskab 2t_6md
450 kr.

Til dig der ønsker at træne aktivt, mod på at hæve dit niveau inden for dit favoritspil, uden at skulle bruge for meget tid på det. Med deltagelse i div. bootcamps og events samt løbende at vil deltage i turneringer indenfor CSGO. Træningen foregår online og er dedikeret, målrettet, og kræver ens fulde fokus i ca. 2 timer ugentligt online. I dette medlemskab er der inkluderet:

 • Medlemskab - 6 måneder
 • Dedikeret træning af kompetente trænere
 • Gratis spillertrøje
 • 1 gratis LAN billet årligt
 • 1 gratis deltagelse i online turnering årligt
 • Mulighed for bootcamps.
CSGO Online Medlemskab 2t 12md
700
Til dig der ønsker at træne aktivt, mod på at hæve dit niveau indenfor dit favoritspil, uden at skulle bruge for meget tid på det. Med deltagelse i div. bootcamps og events samt løbende at vil deltage i turneringer indenfor CSGO.   Træningen foregår online og er dedikeret, målrettet, og kræver ens fulde fokus i ca. 2 timer ugentligt online.   I dette medlemskab er der inkluderet:
 • Medlemskab - 12 måneder
 • Dedikeret træning af kompetente trænere
 • Gratis spillertrøje
 • 1 gratis LAN billet årligt
 • 1 gratis deltagelse i online turnering årligt
 • Mulighed for bootcamps.
CSGO Online Medlemskab 4t 6md
900
Til dig der ønsker at træne aktivt, mod på at hæve dit niveau indenfor dit favoritspil. Med deltagelse i div. bootcamps og events samt løbende at vil deltage i turneringer indenfor CSGO. Træningen foregår online og er dedikeret, målrettet, og kræver ens fulde fokus i ca. 2 gange 2 timer ugentligt.   I dette medlemskab er der inkluderet:
 • Medlemskab - 6 måneder
 • Dedikeret træning af kompetente trænere
 • Gratis spillertrøje
 • 1 gratis LAN billet årligt
 • 1 gratis deltagelse i online turnering årligt
 • Mulighed for bootcamps.
CSGO Online Medlemskab 4t 12md
1400 kr.
Til dig der ønsker at træne aktivt, mod på at hæve dit niveau indenfor dit favoritspil. Med deltagelse i div. bootcamps og events samt løbende at vil deltage i turneringer indenfor CSGO. Træningen foregår online og er dedikeret, målrettet, og kræver ens fulde fokus i ca. 2 gange 2 timer ugentligt.   I dette medlemskab er der inkluderet:
 • Medlemskab - 12 måneder
 • Dedikeret træning af kompetente trænere
 • Gratis spillertrøje
 • 1 gratis LAN billet årligt
 • 1 gratis deltagelse i online turnering årligt
 • Mulighed for bootcamps.
CSGO Online Medlemskab 4t 3md
500
3 måneders medlemskab 2 x 2 timers ugentlig træning Erfarne trænere Mulighed for bootcamps
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” parallax=”content-moving-fade” parallax_content=”parallax_content_value” parallax_content_sense=”25″ fadeout_row=”fadeout_row_value” enable_overlay=”enable_overlay_value” css=”.vc_custom_1554386035363{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”53604″ img_size=”medium” alignment=”center” css_animation=”fadeInRightBig” css=”.vc_custom_1554386094657{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_row_inner][vc_column_inner css=”.vc_custom_1554386357359{padding-top: 80px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”Vi Støtter eSport Danmarks etiske kodeks” alignment=”left” main_heading_font_family=”font_family:Raleway|font_call:Raleway” main_heading_font_size=”desktop:25px;” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;”]Det er meget vigtigt for os at eSport i foreningslivet bliver præsenteret og behandlet på bedst mulig vis. Derfor arbejder vi grundlæggende efter de retningslinjer der er udarbejdet af bl.a. DGI, SportDanmark, Ungdomsringen, Dansk Firmaidræts Forbund, ADD og Center for Ludomani.

Læs mere om det her:

Etisk Kodeks (PDF)[/ultimate_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]