Information til medlemmer
Som medlem af Ringsted eSport, prøver vi at kunne tilbyde mulighed for at komme igang med at dyrke eSport på alle niveauer, derfor har vi valgt at give dig forskellige muligheder, sådan kan vi sikre at dig, der gerne vil være i en forening og dyrke fællesskabet med andre der deler din interesse for computerspil, samt dig der ønsker at udvikle dig, og med tiden deltage i spændende og udfordrende turneringer mod andre spillere/foreninger både nationalt og internationalt.
Kontakt
Har du spørgsmål ifht. tilmelding og måske er i tvivl om hvilket medlemskab du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte os på:

medlem@ringsted-esport.dk

Spørgsmål & Svar

Hvem er Trænerne?

Vores trænere er både dygtige spillere og fantastiske til at motivere og lære fra sig, mange har spillet i flere år og har et indgående kendskab til de forskellige mekanikker der er gældende.Desuden har vores trænere som resten af bestyrelsen/frivillige, børneattest.

Hvordan foregår træningen?

Trænerne udarbejder en plan der gælder for en sæson (6mdr), hvor der vil indgå elementer som opvarmning, træning i specifikke funktioner alt afhængigt at type spil, ellers så gør vi ligesom en fodboldklub og spiller en masse kampe, vurderer dem, snakker taktik, og tester.

Derudover er der altid løbende indlagt fysisk aktivitet, da en af de fundamentale ting som sportsudøver, er kondition m.v.

Er eSport, virkelig en sport?

eSport er i den grad anerkendt i store dele af verden, og det er meget realistisk at det inden længe vil være en gyldig sport på internationalt plan, alene i Danmark har vi over 650.000 personer der regelmæssigt dyrker dette.

Hvad hvis jeg ikke kan komme til træning?

Hvis du ikke kan komme til en træning, skal du kontakte din træner hurtigst muligt, du kan enten ringe til foreningen, eller sende en mail til traener@ringsted-esport.dk

Hvad med forældrene?

Vi ønsker at have rigtig meget fokus på vores medlemmers forældre og vil bidrage med alt den nødvendige viden der er omkring eSport og ikke mindst for at give et indblik i hvad vi arbejder med hos os, derfor holder vi løbende informationsmøder både i fælles forum og individuelt. – Møderne kan handle om alt fra “hjemmeopgaver”, kost, sundhed, kondition, udvikling, sikkerhed på nettet (spil, chat, venner m.v.)

Kan man få en "prøve" time inden tilmeldning?

Det er selvfølgelig helt okay at mødes med os, enten fysisk i foreningen og få et par timer til at se om det er noget for dig.
Alternativt er du også meget velkommen til at finde os på Discord, hvor der altid er nogen fra foreningen, der kan svare på dine spørgsmål og evt. hjælpe dig igang med at spille nogen af vores spil.

Er det ikke bare en netcafé med sodavand og slik?

Nej, det er ikke som i “gamle” dage, hvor det netop var det man forbandt med computerspil. Som landskabet ser ud idag, har mange unge et reelt ønske om at blive professionelle gamere, specielt derfor følger vi det etiske kodeks for esport og er ambitiøse omkring det. Derfor: Nej tak til, alkohol, stoffer og ja tak til, trivsel, kost, bevægelse, personlig og faglig udvikling.

Jeg spiller allerede på et hold/team?

Perfekt, hvis du allerede spiller fast sammen med et hold, så kan i med fordel melde jer ind i foreningen, der vil blive rig mulighed for at trække på viden fra erfarne trænere der kan hjælpe med at finpudse jeres spil samt være med til at hjælpe jer med jeres udvikling som spillere. Der vil være mulighed for at deltage i en række spændende turneringer/LAN arrangementer, både i og uden for foreningsregí.

Holder i LAN-events

Ja, dette var en af foreningens absolutte kerneområder, vi forventer løbende at holde en række LAN-events, det har altid været et stort ønske at skabe nogen ordentlige og spændende LANS, der kan tiltrække en bred vifte af computerspilsentusiaster, fra alle dele af landet og ikke mindst Ringsted.
Medlemskaber
Du modtager en mail med en bekræftelse og betalingsoplysninger, efter udfyldt formular.

Medlemskab - Inklusiv træning

kr. 1200Kontingent pr. halvår
  • Til dig der ønsker at træne aktivt mod at hæve dit niveau indenfor dit favoritspil, med deltagelse på div. træningshold/camps og gerne vil udfordres i løbende turneringer

    CS:GO, Fortnite, LOL

  • Inkl. Medlemsskab 1
  • Vær med til at danne dit eget hold
  • Individuel coaching
  • Fysiske træningssessioner i klubhuset

Medlemskab - Passiv støtte

Minimum kr. 100Kontigent pr. halvår
  • Til dig der ønsker, at give Ringsted eSport ekstra økonomisk støtte.

Vi Støtter eSport Danmarks etiske kodeks

Det er meget vigtigt for os at , eSport i foreningslivet bliver præsenteret og behandlet på bedst mulig vis, derfor arbejder vi grundlæggende efter de retningslinjer der er udarbejdet af bl.a. DGI, SportDanmark, Ungdomsringen, Dansk Firmaidræts Forbund, ADD og Center for Ludomani.

Læs mere om det her:

Etisk Kodeks (PDF)